Hroznový mošt
Hroznový mošt
Jako nealkoholická varianta se nabízí tato vynikající hroznová šťáva. Vyrábí se z bobulí hroznů, které se nasypou do lisu a šťáva, která je produktem lisování je právě tento mošt. Před plněním do 1l lahví se mošt zachladí, čímž pomůžeme odkalení. Jako konzervant slouží cukr z hroznů a pasterizace, kterou držíme do 80°C. Jemný sediment není na závadu, je přirozenou součástí hroznového moštu.
Mošt vydrží bez problémů i rok při normální pokojové teplotě. Po otevření je lepší uchovávat v lednici a spotřebovat do 5 dnů.
Tuto hroznovou šťávu milují nejen děti, ale oblíbí si ji také dospělí. Slouží jako rychlá dodávka hroznového cukru. V zimních měsících je výborná do teplých nápojů a v létě zase do studených limonád.
Nabízíme mošty z bílých i modrých odrůd.
Moštíky